4FLIGHT™ software, preflighting in de cloud

4FLIGHT™
PDF PREFLIGHTING IN DE CLOUD
DRUKKERIJEN, MARKETING- & COMMUNICATIE BUREAUS

Prefighting nu ook in de cloud, integreerbaar in alle webshops!

4FLIGHT™ is een krachtige preflighting tool die zich makkelijk laat integreren in een bestaande workflow of webshop, of als losse web app te gebruiken is via een gebruiksvriendelijke interface. Van incidenteel gebruik tot het controleren van enorme hoeveelheden PDF bestanden, 4FLIGHT™ biedt de oplossing!

Preflight is een term die oorspronkelijk afkomstig is uit de luchtvaartindustrie. Het is een procedure waarbij de piloot de luchtwaardigheid van het vliegtuig moet bepalen, door voorafgaand aan het opstijgen een aantal controles uit te voeren. PDF bestanden preflighten betekent eigenlijk hetzelfde: de "gezagvoerder", dus de persoon die een het PDF-documenten maakt of verwerkt, moet ervoor zorgen dat het document "luchtwaardig" is, of liever, "uitvoerwaardig", voor hij het aflevert. Uitvoerwaardig betekent dat het PDF-document geschikt voor gebruik is, bijvoorbeeld alleen CMYK-afbeeldingen bevat, beschikt over afloop en dat alle nodige lettertypes in het bestand ingesloten zijn. Bovendien kunnen eigenschappen van een PDF-document die niet voldoen aan de vereisten van de preflight controle als probleem worden gemeld, en daar waar mogelijk automatisch worden hersteld.

De krachtige 4FLIGHT™ preflight engine is volledig geïntegreerd in onze 4WEB™ Advanced!, Pro! en Enterprise! Web-to-Print oplossingen, maar is ook als losse toepassing beschikbaar op basis van het zogenaamde 'pay per use' betaalmodel. Dit betekent dat u ook zonder dat u beschikt over onze Web-to-Print oplossing, eenvoudig en snel bestanden kunt controleren op mogelijke fouten. Dankzij de slimme API laat 4FLIGHT™ zich ook makkelijk integreren in bestaande workflows of webshops van derden. U hoeft niet te investeren in dure preflight software, want met 4FLIGHT™ (als op zichzelf staande applicatie) betaalt u slechts per te controleren PDF bestand vanaf € 0,10 cent per PDF.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.