NextCloud Hub

NEXTCLOUD HUB
GROUPWARE
VEILIG THUISWERKEN IN DE CLOUD
NEXTCLOUD HUB COLLABORATION SOFTWARE

Thuiswerken voor MKB bedrijven makkelijk gemaakt!
Uw kantoor in de cloud.

NextCloud Hub

Wilt u een veilige omgeving inrichten zodat uw medewerkers makkelijker vanuit huis kunnen werken en overal en altijd bij hun data kunnen? Ook daar biedt 4CLOUD® een robuuste oplossing voor. Met behulp van het wereldwijd beproefde NextCloud Hub kunnen wij uw bedrijf voorzien van beveiligde videoconferencing (zonder datalekken!), chatfunctionaliteit, agendabeheer, contactbeheer, webmail en data-collaboratie. Standaard leveren wij de NextCloud omgeving ook op met Collabra Office Suite die voorzien is van een Microsoft Office compatible tekstverwerker, spreadsheet en presentatieprogramma.

De NextCloud suite is uitbreidbaar met een grote reeks aan modules die helpen het werken op afstand binnen een veilige omgeving naar het volgende niveau te brengen. Een van de meest geavanceerde uitbreidingen is OnlyOffice, een volwaardig en compatibele alternatief voor Microsoft Office 365. Wanneer u een van beiden al al heeft draaien, kunt u deze makkelijk integreren binnen uw NextCloud omgeving. Daarnaast zijn er ook modules voor taakbeheer, projectplanning, mindmapping, mediabanken en nog véél meer. Wilt u meer weten over wat wij u allemaal kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en wij helpen u graag op weg naar volwaardig en corona-proof virtueel kantoor.

Werken met NextCloud op een laptop of desktop computer kunt u met behulp van een webbrowser vanaf macOS, Windows en Linux, maar ook op mobile devices die draaien op Windows Mobile, Android en iOS. Voor al deze platformen zijn er ook specifieke apps ontwikkeld zodat u overal en altijd toegang krijgt tot uw data, maar ook beveiligd kunt bellen, videoconferencen en chatten met uw collega's.


NextCloud wordt ondermeer gebruikt door de Duitse en Franse overheid, Siemens, de Technische Universiteit Berlijn, en is nu ook beschikbaar voor ZZP'ers en MKB'ers dankzij 4CLOUD®.

Voor ZZP'ers en kleine ondernemers

NextCloud Bronze

NextCloud Bronze

Vanaf €10,- per gebruiker

Eenmalige opstartfee
€ 75,-
1 tot 4 gebruikers

Voor kleine bedrijven

NextCloud Silver

NextCloud Silver

Vanaf €7,50 per gebruiker

Eenmalige opstartfee
€ 150,-
5 tot 50 gebruikers

Voor middelgrote bedrijven

NextCloud Gold

NextCloud Gold

Vanaf €5,- per gebruiker

Eenmalige opstartfee
€ 300,-
51 tot 250 gebruikers